- teoria- ja kuvakoeharjoittelu

Muutokset teoriakokeessa alkaen 1.1.2016:
-ei kuvakohtaisia aikarajoja, kokeen kokonaispituus 30 minuuttia
-animoidut kuvat, nämä myös uudessa Netreeni-versiossa
-mahdollista muuttaa vastauksia kesken kokeen
-Trafin koe tehdään tablet-tietokoneella

Nämä kaikki ominaisuudet on toteutettu uudessa Netreenissä


Netreeni on kuva- ja teoriaharjoitteluohjelma ajokorttia suorittaville autokoulun oppilaille ja miksei jo ajokortin omistavillekin ajajille, jotka haluavat harjoitella liikennesääntöjä. Jos olet jo autokoulussa ja autokoulullasi on käytössä Webauto-ohjelmistomme, saat Netreenin ja paljon muuta käyttöösi autokoulusi kautta. Kysy autokoulultasi lisää!

Ominaisuudet

Ohjelma sisältää tilannekuvaharjoituksia, monivalintakysymyksiä, videotehtäviä ja liikennemerkkien harjoitteluun myös hauskan muistipelin. Ohjelmalla on myös mahdollista käydä läpi varsinaista teoriatutkintoa vastaava harjoitus. Seuraavassa on esitetty muutama kuva ohjelmasta.

Tilannekuvaharjoittelussa sinulle esitetään animoituja tilannekuvia liikenteestä. Kuvissa sinut asetetaan auton kuljettajan paikalle ja samalla esitetään väittämä, johon sinun tulee vastata parhaan tietosi mukaan.

Harjoitusohjelmalla on mahdollisuus opetella ja harjaannuttaa liikennemerkkien tunnistamista. Vaihtoehtoina on mm. monivalintatehtävä, sekä liikennemerkein pelattava muistipeli.

Harjoitusohjelman teoriaharjoitteluun kuuluu lisäksi monivalintakysymykset, jotka ovat myös osa varsinaista teoriatutkintoa. Kysymyssarjoja on useita ja kysymykset esitetään aina satunnaisessa järjestyksessä. Kullekin korttiluokalle on olemassa omat kysymyssarjansa.

Tilaaminen

Klikkaa tästä verkkokauppaan ja tilaa Netreeni käyttöösi.

Voit tilata ohjelman valintasi mukaan kahdesta viikosta kolmen kuukauden pituisena ajanjaksona. Käyttäjätunnuksena toimii oma sähköpostiosoitteesi.

Netreeni sopimusehdot