Alkamisaika:
17.03.2018 klo 08:00 (Ilmoittauduttava viimeistään 17.03.2018)
Valiontie 8, 94450 Keminmaa
Kuvaus:
Koulutuksen tavoitteina on Hygieniaosaamisen lisääminen seitsemällä eri osa-alueelta: mikrobiologia, ruokamyrkytykset, hygieeniset työtavat, henkilökohtainen hygienia, puhtaanpito, omavalvonta ja lainsäädäntö; antaa tietoa elintarvikekuljetuksiin liittyvistä asioista mm. hyväksymis- ja omavalvontavelvoitteista, kansallisista ja kansainvälisistä elintarvikekuljetuksista. ATP-sopimuksesta sekä kuljetusvälineiden tarkastamiseen liittyvistä asioista; ohjata elintarvikkeita käsitteleviä kuljettajia sitoutumaan noudattamaan työssään hyvää hygieniaa ja elintarvikkeiden käsittelyyn liittyvää lainsäädäntöä.
Koulutuksen lisätiedot:
Käyty koulutus merkitään TraFi:n ylläpitämään ammattipätevyysrekisteriin.
Tietoja ilmoittautumisesta:
kaija.jaatinen@skal.fi tai p. 040 537 5159
Tietoja mahdollisesta majoittamisesta:
-