•  
  •  
  •  

Datadrivers Oy

on Torniolainen vuonna 1994 perustettu ohjelmistoyritys.

Olemme olleet mukana kehittämässä autokouluille tarkoitettua kurssi- ja oppilashallintaohjelmaa. Pitkään suurinta osaa suomalaisia autokouluja palvellut Winauto 2000 oli ensimmäinen tuotteemme. Sen avulla autokoulut ovat voineet helpottaa ja nopeuttaa jokapäiväisiä oppilashallintaan liittyviä töitä.

Nykyajan vaatimukset ovat kuitenkin lisääntyneet, samoin tietotekniikka on mennyt eteenpäin ja Internet-pohjaiset selainohjelmat ovat tätä päivää.

Vuonna 2007 Datadrivers Oy aloitti suunnittelun uudesta selainpohjaisesta oppilashallintaohjelmasta. Vanhan Winauto 2000 -ohjelman hyvät ominaisuudet otettiin suunnittelun pohjaksi, mutta uuden tekniikan ansiosta uusi Webauto on ominaisuuksiltaan ja toiminnoiltaan laajempi kokonaisuus. Datadrivers Oy on myös lisännyt resurssejaan, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan tukea asiakkaillemme aivan eri tavalla. Tämä takaa myös nopean ohjelmakehityksen. Pitkä kokemus sekä kuljettajaopetuksesta että asiakaslähtöisistä sovelluksista on eräs vahvuuksistamme.

Datadrivers Oy jatkaa kehitystyötä, jossa asiakkaiden; autokoulujen, oppilaitosten ja koulutuskeskusten mielipiteitä kuunnellaan.

Suomen Vahvimmat Platina